koulukirkko

VARHAISNUORISOTYÖ – Kouluikäisille

Varhaisnuorisotyöllä tarkoitetaan 7-13 –vuotiaiden kouluikäisten kanssa tehtävää työtä.
Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen kuten koulun, partion ja muiden eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Varhaisnuorisotyö järjestää erilaisia tapahtumia lapsille ja heidän kotiväelleen pitkin vuotta. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!
Tule mukaan lapsikuoro Laulujoutseniin!

--

Laukaan seurakunnan kerhot 7–12-vuotiaille Kirkonkylän alueella starttaavat viikolla 36.

Ilmoittautuminen kerhoihin alkaa maanantaina 29.8. kello 9.00 ja loppuu sunnuntaina 4.9. kello 23.59. Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu alla olevasta linkistä.

Kerhoja on tarjolla seuraavasti:

Tiistai: liikuntakerho Kirkonkylän koulun salissa kello 16–17

Keskiviikko: lautapelikerho Laukaan seurakuntatalolla kello 15.30–16.30

Torstai: askartelukerho Laukaan seurakuntatalolla kello 15.30–16.30 sekä frisbeegolfkerho Laukaa Discgolfparkissa kello 15.30.

 

Ilmoittautuminen seuraavasta osoitteesta: https://www.mvsoy.fi/srk/laukaa/url/5LC0Jh2QVv

 

Kaikissa kerhoihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä nuorisotyönohjaaja Heikki Lönniin p.0405689891 tai heikki.lonn@evl.fi

Löydät helposti informaatiota tulevista tapahtumista ja leireistä nettisivuiltamme tapahtumahakusivulta. Monenlaista kerhotoimintaa on tarjolla kouluikäisille ja olet tervetullut mukaan. Kerhot ovat ilmaisia.  Kerhoja järjestetään Lievestuoreen kirkolla sekä Vihtavuoren ja Leppäveden alueella.

YouTube-video

Kouluikäisten tubekanva Ttila - tervetuloa tutustumaan!

Ttila on kouluikäisten oma iltapäiväohjelma, joka ilmestyy joka maanantai klo 15 YouTubessa. Ttilaa voi seurata vaikka ennen harrastuksiin lähtöä koulusta palattua. Ttila on paikka, jossa lapset ja nuoret voivat tuottaa sisältöä toinen toisilleen: juontajille voi laittaa viestiä esimerkiksi WhatsAppin kautta. Jaksoja voi käyttää leireillä ja kerhoissa keskustelunavauksina. 

Ttilan kanavan löydät täältä

Ttilaa juontavat kivat nuoret juontajat ympäri Suomen. Juontajat suunnittelevat itse lähetysten aiheet, teemat ja toteutuksen. 

sählyturnaus