koulukirkko

VARHAISNUORISOTYÖ – Kouluikäisille

Varhaisnuorisotyöllä tarkoitetaan 7-13 –vuotiaiden kouluikäisten kanssa tehtävää työtä.
Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen kuten koulun, partion ja muiden eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Varhaisnuorisotyö järjestää erilaisia tapahtumia lapsille ja heidän kotiväelleen pitkin vuotta. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Löydät helposti informaatiota tulevista tapahtumista ja leireistä nettisivuiltamme tapahtumahakusivulta. Monenlaista kerhotoimintaa on tarjolla kouluikäisille ja olet tervetullut mukaan. Kerhot ovat ilmaisia.  Kerhoja järjestetään Lievestuoreen kirkolla sekä Vihtavuoren ja Leppäveden alueella.

Kouluikäisten tubekanva Ttila - tervetuloa tutustumaan!

Ttila on kouluikäisten oma iltapäiväohjelma, joka ilmestyy joka maanantai klo 15 YouTubessa. Ttilaa voi seurata vaikka ennen harrastuksiin lähtöä koulusta palattua. Ttila on paikka, jossa lapset ja nuoret voivat tuottaa sisältöä toinen toisilleen: juontajille voi laittaa viestiä esimerkiksi WhatsAppin kautta. Jaksoja voi käyttää leireillä ja kerhoissa keskustelunavauksina.

Ttilan kanavan löydät täältä

Ttilaa juontavat kivat nuoret juontajat ympäri Suomen. Juontajat suunnittelevat itse lähetysten aiheet, teemat ja toteutuksen.

Koulu- ja oppilaitosyhteistyö

Laukaan seurakunnassa on monenlaista kouluyhteistyötä. Voit nähdä seurakuntamme nuorisotyöntekijöitä koululla pitämässä aamunavausta tai tavata heitä välituntinurkkauksessa. Tarjolla voi olla pientä syötävää, pelejä sekä jutustelua koulupäivästä.

Seurakunta mahdollistaa myös monenlaisia pienryhmiä koululaisille. Osallistumme moniin koulun juhliin sekä monialaisiin opintoihin ja olemme usein mukana koululuokkien kanssa opintoretkillä. Yhteistyötä toteutetaan selvien yhdessä sovittujen sääntöjän puitteissa, jossa huomioidaan myös oppilaat, jotka eivät halua osallistua uskonnollisiin tilaisuuksiin.

sählyturnaus