koulukirkko

VARHAISNUORISOTYÖ – Kouluikäisille

Varhaisnuorisotyöllä tarkoitetaan 7-13 –vuotiaiden kouluikäisten kanssa tehtävää työtä.
Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen kuten koulun, partion ja muiden eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Varhaisnuorisotyö järjestää erilaisia tapahtumia lapsille ja heidän kotiväelleen pitkin vuotta. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Löydät helposti informaatiota tulevista tapahtumista ja leireistä nettisivuiltamme tapahtumahakusivulta. Monenlaista kerhotoimintaa on tarjolla kouluikäisille ja olet tervetullut mukaan. Kerhot ovat ilmaisia.  Kerhoja järjestetään Lievestuoreen kirkolla sekä Vihtavuoren ja Leppäveden alueella.

Koulu- ja oppilaitosyhteistyö

Laukaan seurakunnassa on monenlaista kouluyhteistyötä. Voit nähdä seurakuntamme nuorisotyöntekijöitä koululla pitämässä aamunavausta tai tavata heitä välituntinurkkauksessa. Tarjolla voi olla pientä syötävää, pelejä sekä jutustelua koulupäivästä.

Seurakunta mahdollistaa myös monenlaisia pienryhmiä koululaisille. Osallistumme moniin koulun juhliin sekä monialaisiin opintoihin ja olemme usein mukana koululuokkien kanssa opintoretkillä. Yhteistyötä toteutetaan selvien yhdessä sovittujen sääntöjän puitteissa, jossa huomioidaan myös oppilaat, jotka eivät halua osallistua uskonnollisiin tilaisuuksiin.

sählyturnaus