koulukirkko

VARHAISNUORISOTYÖ – Kouluikäisille

Varhaisnuorisotyöllä tarkoitetaan 7-13 –vuotiaiden kouluikäisten kanssa tehtävää työtä.
Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen kuten koulun, partion ja muiden eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Varhaisnuorisotyö järjestää erilaisia tapahtumia lapsille ja heidän kotiväelleen pitkin vuotta. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Löydät helposti informaatiota tulevista tapahtumista ja leireistä nettisivuiltamme tapahtumahakusivulta. Monenlaista kerhotoimintaa on tarjolla kouluikäisille ja olet tervetullut mukaan. Kerhot ovat ilmaisia.  Kerhoja järjestetään Lievestuoreen kirkolla sekä Vihtavuoren ja Leppäveden alueella.

YouTube-video

Kouluikäisten tubekanva Ttila - tervetuloa tutustumaan!

Ttila on kouluikäisten oma iltapäiväohjelma, joka ilmestyy joka maanantai klo 15 YouTubessa. Ttilaa voi seurata vaikka ennen harrastuksiin lähtöä koulusta palattua. Ttila on paikka, jossa lapset ja nuoret voivat tuottaa sisältöä toinen toisilleen: juontajille voi laittaa viestiä esimerkiksi WhatsAppin kautta. Jaksoja voi käyttää leireillä ja kerhoissa keskustelunavauksina. 

Ttilan kanavan löydät täältä

Ttilaa juontavat kivat nuoret juontajat ympäri Suomen. Juontajat suunnittelevat itse lähetysten aiheet, teemat ja toteutuksen. 

Hei, anna lumen ja mielen lentää talvileirillä Papinniemessä. Taivaskaan ei ole rajana. Leiri alkaa perjantaina 18.3 klo 18 ja päättyy sunnuntaina 20.3 .klo 13. Ilmoittautmislinkin löydät Laukaan seurakunnan etusivulta. 

sählyturnaus