Uutislistaukseen

Tiedote Laukaan seurakunnan toiminnasta koronaepidemian aikana (12.4.2021) 

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty 30.4.2021 saakka. Kuitenkin enintään kymmenen hengen kokoontumisia voidaan järjestää, jos niissä noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta. Kirkollisiin toimituksiin voi osallistua korkeintaan kymmenen henkilöä.   

Jumalanpalvelukset: 

Laukaan ja Lievestuoreen kirkoissa järjestettäviin messuihin voi 18.4. alkaen osallistua ilmoittautumalla ennakkoon kirkkoherranvirastoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä puhelimitse tai sähköpostilla aukioloaikoina (ma-pe 9-12  p. 0400 821 132 / kirkkoherranvirasto.laukaa(at)evl.fi .Kirkkoihin voidaan ottaa henkilöitä sen hetkisten kokoontumisrajoitusten mukainen määrä ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Laukaan kirkossa pidettäviä jumalanpalveluksia voi kuunnella nettiradion kautta osoitteessa laukaanseurakunta.fi. Jumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia voi seurata striimattuina livelähetyksinä tai videotallenteina. Niistä tiedotamme erikseen paikallislehdessä, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. 

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä - Laukaan seurakunta

Muu toiminta:

Seurakunnan päiväkerhotLinkki avautuu uudessa välilehdessä jatkuvat toimintaansa viikolla 15 (lisätiedot: varhaiskasvatuksen ohjaaja Sari Sainia).

RuokapäivissäLinkki avautuu uudessa välilehdessä myynti jatkuu noutoperiaatteella (Take away) kirkonkylällä, Leppävedellä, Lievestuoreella ja Vihtavuoressa.

Ajankohtaiset tiedot tilaisuuksista löytyvät täältä --> katso Tapahtumat sivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

12.4.2021 09.34