päiväkerho ulkona

Päiväkerho

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kumppanuudessa lapsen kodin kanssa. Ihmettelylle ja elämän pohdinnoille on aikaa toisten lasten ja aikuisten seurassa. Kerhoissa kunnioitetaan ja vaalitaan lapsen yksilöllisyyttä ja herkkyyttä. Päiväkerhoissa seuraamme kirkkovuoden kulkua ja vuodenaikojen vaihtelua. Kerhoarkea värittää monipuolinen ja pedagogisesti suunniteltu toiminta, jonka sisältöä lapset luovat yhdessä aikuisten kanssa. Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys.

Seurakunnan päiväkerhoryhmät ovat 2-5 vuotiaille. Päiväkerhoihin on ilmoittautuminen. Toimintakaudeksi ilmoittautudutaan keväisin. Kesken kauden vapaita paikkoja voi kysellä Sari SainialtaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Päiväkerhot alkavat syksyllä 2021 viikolla 34.

Päiväkerhot eri alueilla:

Laukaan seurakuntatalo, Saravedentie 4