päiväkerho ulkona

Päiväkerho

Päiväkerho on varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Päiväkerho ryhmiin otetaan 2-5 vuotiaita lapsia. Kerhoissa kunnioitetaan lapsuutta ja sen ainutlaatuisuutta. Ryhmässä lapsella on muun muassa mahdollisuus ottaa toiset huomioon, jakaa omastaan ja opetalla hyväksymään toisen erillaisuutta.

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan yhteistyössä hänen perheensä kanssa. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta ja antaa lapselle mahdollisuuden hiljentyä, ihmetellä, leikkiä ja kysellä.

Päiväkerhoihin pitää ilmottautua. Toimintakaudeksi syksy 2020 - kevät 2021 ilmottautuminen on 14.-30.4.2020. Ilmottautuminen tapahtuu sähköisesti ja linkki avautuu 14.4. tällä sivulla. Toimintakauden aikana voi vapaita paikkoja kysellä Sari Sainialta.

Päiväkerhojen kokoontumispaikat

Laukaan seurakuntatalo, Saravedentie 4